REFERENCER


Referencer

Pandrup - Tryday - Naturtræning - Januar 2018

 

Vil du inspireres som klub, forening, instruktør eller udøver ift. at bruge ude arealer som træningsrum så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale og et tilbud.

 

Med fitness hilsen

Gitte

Teamleder fra PGU Søren Kvist Nielsen udtaler "Mange taler om at komme i en bedre form. Nu tilbyder PGU Træning & Fitness et hold bestående af et Kombihold/styrke og indoor cycling i Bevægelseshuset på 1. sal i Jetsmark Idrætscenter.


Instruktørerne fra PGU Allan Kristiansen, Ann Winther, Jan Nyrup, Lisbeth Diinhoff og Thomas Brønnum har alle deltaget i et kursus specielt tilrettelagt af personlig træner & coach Gitte Møller.


Sammensætning af cykling og styrketræning er et tiltag som ingen andre har udbudt før. Vi håber selvfølgelig, at der er mange som vil vælge denne motionsform, fortæller teamleder fra PGU Søren Kvist Nielsen." Læs mere!

Læs mere!


Den 21. februar 2017 skrev Søren Kvist Nielsen: Hej Gitte, Så er vi kommet godt i gang – og det tegner til at blive en succes.


PGU's Vision:

Et kraftcenter for Gymnastikken i Jammerbugt Kommune og et af DGI’s kraftcentre i DGI Nordjylland i samarbejde med andre interessenter.

 

Kilde: pandruplokalavis.dk

Jeg deltager som yogaunderviser og instruktør på denne enestående tur til Andalusien.. En "retreat" tur som giver dig : "Tid til at finde ind til kernen i dig selv".Langt oppe i bjergene i Andalusien – i den smukkeste natur. Tid til at fordybe dig i dine tanker, dine drømme, hvem du gerne vil være, og hvad du vil have mere af i dit liv.

Leif Pedersen udtaler:


Som far til to børn der dyrker eliteidræt, og som karate instruktør har jeg haft et tæt samarbejde med Gitte Møller, som inspiration kilde, om kost og restitution tid.

Som far, og som instruktør i sportskarate.dk og talent og landsholdstræner i Dansk karate forbund, har jeg benyttet mig af Gitte Møller, dels som sparrings partner i forhold til mine to børn, som eliteidrætsudøvere og dels som oplægsholder, vejleder og rådgivning, det såvel for klubbens medlemmer og for de bedste talenter fra Fyn og Jylland mellem 12 og 18 år under Dansk karate forbund, samt deres forældre.

Oplæggene og vejledningen og den personlige rådgivning har haft til formål, at støtte udøveren i:

- Træningsmængde og hvile.

- Kostvaner som eliteidrætsudøver.

- Kost og væske balance på konkurrence dage.

- Restituerings tid.   

Udover ovennævnt, har jeg henvist enkle udøvere til hende, for at få et specifik trænings program samt kostvejledning, i enkle tilfælde har disse forløb haft en varighed på 6 til 8 måneder.

Samarbejdet har strukket sig over en periode på 5 år, og jeg kan kun give Gitte Møller min allerbedste anbefaling i ovennævnte.

Peter Mousten - Løbekompagniet #kærlighedtilsport udtaler:


Vi har de seneste år og med kæmpe success brugt Gitte Møller som speaker til vores løb. Både til Aalborg Halvmarathon og Hasserisløbet som er 2 af de største løbeevents i Aalborg.

Gitte skaber ikke kun glæde og motivation blandt løberne. Gitte kommer med et kæmpe aura a glæde, positivitet og kærlighed som smitter af på alle omkring hende.

Vi vælger Gitte fordi hun er den bedste til det hun gør og selvom en løber skulle have haft et dårligt løb ender det altid med et kæmpe smil

og glæde som skabes af Gitte som konstant holder gejsten under hele vores arrangement.

Vh Peter Mousten - Løbekompagniet #kærlighedtilsport